Bine aţi venit la Centrul Electronic inHim Ministry!

Trăim vremuri in care oamenii lui Dumnezeu ar trebui să îşi cunoască autoritatea si moştenirea care le stau la dispoziţie, pentru a lua cu asalt, sub conducerea Duhului Sfant, împăraţia întunericului, pentru dezrobirea omenirii create după chipul si asemănarea lui Dumnezeu.

Deoarece ” Matei 6:33  este scris: Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui şi toate aceste lucruri (de trebuinţă) vi se vor da pe deasupra, slujirea noastră a sintetizat materiale pe care le punem la dispozitia creştinilor interesaţi pentru a-i ajuta pe ei înşişi cât şi pe cei din jur, să ajungă cât mai aproape de starea cerută Bisericii: de a fi “fără pată fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci Sfântă şi fără prihană”. Efeseni 5:27

Vizitaţi pagina “downloads” pentru a descarca schiţele noastre, articole pe diferite teme, e-book-uri şi manuale de luptă spirituală.

Dacă vreţi să fiţi părtaşi cu noi la binecuvântările pe care Domnul doreste să le reverse peste cei care Îl slujesc, puteţi deveni parteneri ai slujirii noastre.
“Cei ce primesc un proroc, pentru ca este un proroc, vor primi răsplata cuvenită unui proroc; iar cei care primesc un om drept, pentru că este un om drept, vor primi răsplata cuvenită unui om drept. Şi nici cei ce dau şi numai un pahar de apă rece vreunuia dintre cei mai mici ucenici ai mei, pentru că este ucenicul meu, nu işi vor pierde răsplata.” Matei 10:41-4
Pentru beneficiile partenerilor, vizitaţi pagina “parteneri”.

Pentru a ne contacta, vizitaţi pagina “contact”.
Pentru a ne afla mai multe despre lucrarea noastră, viazitaţi pagina “ştiri inHim”.

Vă mulţumim pentru atenţia acordată citirii acestor rânduri
Numai binecuvântări,
echipa inHim Ministry