Download Pachetul S.O.S.

In decursul anilor, in consiliere ne-am gasit in situatia de a explica persoanelor consiliate niste principii biblice care stau la baza acestei slujiri.

Unele module sunt inportante de inteles pentru a putea fi orientat, in timp ce altele sunt esentiale pentru realizarea propriu-zisa a consilierii. Astfel am alcatuit un numar de 8 planse grafice cu explicatiile de rigoare, care il poarta pe cititor in logistica vindecarii si eliberarii.

Numele de “Pachet S.O.S.” l-a primit in urma analogiei cu o trusa de prim ajutor de care cineva ar avea nevoie in caz de accident. In sens metaforic, cineva care se confrunta cu diferite probleme de natura spirituala si chiar fizice, are nevoie de un pachet de explicatii si solutii pentru probleme cu care se confrunta.

Daca doresti sa te familiarizezi cu aceste baze biblice, iti punem la dispozitie gratuit, acest set de planse si explicatii, intr-o forma electronica.

Da click mai jos pentru a accesa Pachetul SOS online: 

Get-Instant-Access

NOU!!!

Daca doresti pachetul SOS sub forma tiparita, ca si carte,

impreuna cu DVD-urile prezentarii video, plus exemple de cazuistica,

viziteaza libraria Alfa Omega TV de unde poti achizitiona intreg pachetul la un pret foarte accesibil:

in-libraria-aotv

UPDATE-uri:

  • am adaugat la pagina de vizionare online a Pachetului SOS si varianta audio (mp3), pe care o puteti asculta din pagina sau downloada in PC sau telefon gratuit.
  • am uploadat si versiunea video a Pachetului SOS. Aceasta versiune poate fi vazuta doar de pe websitul nostru.