revista AOTV

Dragii nostri prieteni, ne bucuram sa va informam ca o parte din Pachetul SOS, impreuna cu exemple din cazuitica noastra de consiliere, o puteti gasi in revista televiziunii AlfaOmegaTV (iulie-august)

“Prin ce au dreptul demonii sa ne afecteze?” incearca sa aduca la lumina cele 5 domenii din viata omului, in care cel rau isi poate obtine dreptul sa afecteze viata omului.

Unele curente teologice pornesc de la premiza ca, odata ce o persoana se increde in Domnul si il primeste in viata personala, ca si Domn si Mantuitor, toate probleme se “evapora” dispar pur si simplu iar omul lui Dumnezeu are doar de invatat cum ar trebui sa se comporte ca si credincios. La o privire mai atenta, atat teologica cat si practica, in cazuistica consilierilor de zi cu zi, am putut observa existenta a 5 domenii specifice care pot da in viata credinciosului probleme si opresiuni.

 

Exemplele de cazuri (pastrand confidentialitatea, bineinteles) vin sa ajute in intelegerea faptului ca aceste adevaruri teologice (prezentate in intregul Pachet SOS), nu sunt doar pareri doctrinare, ci afecteaza vietile oamnilor intr-un mod foarte practic. Iar intelegerea si aplicarea acestor invatataturi biblice simple pot aduce vindecare fizica, sufleteasca si spirituala in vietile celor ce le aplica.

InHimMinistry in revista Alfa Omega TV

Intelegerea acestui subiect te poate ajuta in urmatoarele moduri:

  • poti sti de ce experimentezi probleme in anumite domenii ale vietii
  • poti purta lupta spirituale (daca stii cum) sau poti fi slujit in consiliere mult mai eficient
  • pot fi mai prevazator in viitor pentru a nu da prin pacat drept celui rau
  • poti ajuta pe altii cand acestia se confrunta cu probleme in viata lor.

In Pachetul SOS abordam si alte teme precum:

pachetul SOS -inHimMinistry cuprins

Pentru a downloada pachetul SOS, da click aici.

aotv_logoPentru a primi revista de la Alfa Omega TV, viziteaza website-ul.

O zi binecuvantata!

Echipa inHim

lasa un comentariu mai jos si da share.