despre inHim Ministry

Viziunea noastră:

Viziunea nostră este echiparea oamenilor lui Dumnezeu, a Trupului Lui Hristos.
Credem că Isus este cel care cheamă şi autorizează copiii Lui, dacă aceştia stau inantea Lui pentru a-şi descoperi chemarea vieţii. Dorinţa şi rugăciunea nostră este ca Domnul să ne dea harul nu doar de a vedea Canaanul în care ne-a chemat, ci şi privilegiul de a duce la bun sfârşit alergarea nostră.

Fondarea  slujirii inHim:

În anul 2000, Domnul nostru Isus Hristos este Cel care a imprimat viziunea şi chemarea Sa în apostolul Bogdan Graur (Efeseni 4:11), chemându-l să pătorească oile Sale.

Domnul a intărit acestă chemare in mod supranatural pentru a doua oară în 2001.

În anul 2003  Duhul Sfant aducând următorul mesaj profetic: “Bogdan, du-L pe Isus, Fiul Meu, Bisericii”.

Aşa cum este descris in Apocalipsa,  Domnul nostru Isus Hristos stă la usa Bisericii şi bate spunând: “Dacă aude cineva glasul meu, şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu mine”. Adevărata trezire porneşte si se clădeste pe o Biserică matură, care îl primeşte pe Hristos ca şi Domn, nu doar ca Mântuitor; pe o Mireasă care, aşteptându-şi Mirele, se curăţeşte de orice pată şi orice zbârcitură.

Iar pentru că nimeni nu poate implini o chemare de proporţii mondiale singur, Domnul a adus in jurul lui oameni care s-au identificat cu viziunea aceasta si au format o echipă, ce poarta numele de “inHim Ministry”

Numele “inHim Ministry”:

La fel ca şi oamenii Lui Dumnezeu care fac parte din slujirea inHim Ministry, care au fost chemaţi de Dumnezeu în această misiune, şi numele “inHim” a fost ales de Dumenzeu şi revelat profetic în vis lui Bogdan Graur, care, în acel moment, alesese alt nume pentru această slujire.

În decursul anilor, până în prezent, sute de oameni, în urma a mii de ore de consiliere si luptă spirituală, sunt eliberaţi de lanţuri demonice si vindecaţi de diferite boli şi suferinţe, ucenicizaţi şi echipati să îl reprezinte pe Domnul nostru în această lume ostilă, pe care trebuie să o recucerim pentru El.

Slujirea creşte, si datorită harului lui Dumnezeu, echipa inHim Ministry ajunge să îşi pregătească propriile materiale care sunt prezentate in momentan atât în grupuri private de consiliere, cât şi în cadrul conferinţelor organizate periodic.

 

Echipa inHim Ministry:

“E o onare şi un privilegiu pentru echipa inHim să slujim oamenilor lui Dumnezeu, luptând alături de ei pentru vindecarea şi eliberarea de care au nevoie. Haideţi să primim din partea lui Dumnezeu TOT ce El ne-a dat prin jertfa lui Isus: iertare, mângâiere, vindecare şi eliberare!”

 

Bogdan & Emanuela Graur

 

“Cred că Domnul ne cheamă, pe toţi creştinii, să luptăm, azi, mai mult ca oricând, impotriva duhurilor răutăţii care sunt în lucurile cereşti.
Avem de dus o luptă conştientă şi asiduă împotriva duhurilor ce “virusează” oamenii şi universul pe care Dumnezeu ni l-a dat ca să îl stăpânim.
Putem totul în Hristos, care ne întăreşte, ne însoţeşte, ne iubeşte şi ne vrea biruitori”Mircea Graur
consilier

 

Calificări ale membrilor echipei de slujire:

Cursurile organizate de Bert Justice -“Firea Pământească”,

Conferinta lui Don Clowers-Evanghelizare,

Cursurile organizate de Walt McCuistion,

Curs organizat de Graham Powell-Autorul cărţii “Creştine Eliberează-te” (2007),

Şcola de consiliere creştină Ellel Ministries-de 7 săptămâni (2002-2003) şi cursuri avansate, organizate in Baza Ellel East-Ungaria.

Cursuri organizate de AMEC- Asociaţia Misionară pentru Educarea Copiilor

*Toate aceste cursuri pe care le-am facut ne ajută să coroborăm diferite curente şi înţelegeri din domeniul consilierii şi să slujim cât putem de bine Trupul lui Cristos, putem pentru gloria Domnului nostru.

Activitați:

Consiliere săptămânală.

Consilierile saptamanale sunt de regula Miercuri si Vineri si cateodată Duminică. Organizăm cate două sesiuni de consiliere pe zi, fiecare de aproximativ 2 ore, cu câte o personă in parte, care solicită slujire.  De obicei consilierea este pentru o perioadă de aproximativ 2 luni, cu intâlniri săptamânale. La consiliere participă, pe langă consiliat 2-3 consilieri. Pentru consiliere este necesară programare, si este necesară participarea la Pacheul SOS, pentru ca, şi consilierii şi consiliatul să aiba aceeaşi intelegere doctrinară pentru o consiliere cât mai eficientă. De asemenea consiliem gratuit, şi in masura timpului pe care ni-l putem face pentru asta, a numarului disponibil de slujitori şi in masura resurselor financiare de care dispunem. Toţi aceşti parametri influenţează volumul consilierilor pe care le putem face. Monentan stafful misiunii este voluntar, şi realizează orice formă de slujire doar în timpul liber şi în concedii.

Cu toate ca sesiunile de consiliere au fost si vor continua sa fie 100% gratuite, valoarea fiecărei sesiuni de consiliere a unei echipe de slujire este evaluată la 120 Lei.

Pachetul SOS:

Prezentarea live a  “Pachetului SOS” o facem doar la cerere, datorita timpului necesar, dar avem la dispoziția dumneavoastra materialul graturit, in forma digitala, la pagina aferenta.

Distribuirea pachetului SOS in forma digitala, fiind gratuita, se poate face doar prin distribuirea paginii sitetului nostru, pentru a fi descarcat.


Proiecte de viitor:

-lansarea cărții si a DVD-ului cu Pachetul SOS

-continuarea colaborării cu Televiziunea Alfa Omega

-lansarea unei  academii de lupta spirituala online si offline

-traducerea și prezentarea Pachetului SOS in limba Engleza

Nevoi:

-inlocuirea si achizitionarea echipamentelor necesare materialelor video, conferintelor si prezentarilor

-amenajarea unui spatiu de studio pentru inregistrari de materiale video cu efecte speciale

-achizitionarea pachetelor de servicii profesionale de storage si distributie video online

-acoperirea costurilor aferente sustinerii online ale websiteului slujirii

-inchirierea unui spatiu mai mare, in care sa putem desfasura mai multe sesiuni de consiliere pe saptamana

Parteneriate:

-vă invităm la un parteneriat financiar, sub formă de donații, prin care puteti ajuta la împlinirea nevoilor aferente slujirii. Misiunea noastra nu percepe o taxa pentru ora de consiliere, asa ca tot ceea ce facem în prezent a fost posibil prin munca voluntară și autofinanțarea noastra personală.

Daca doriti o cale de a va implica, contactati-ne. Răsplata este mare în ceruri!